Connect Groen 19 november 2019

Groenonderwijs.nl stopt

Groenonderwijs.nl stopt

Groenonderwijs.nl houdt op 16 december 2019 op te bestaan. De websites vmbogroen.nl en groenelyceum.nl blijven wel in de lucht.Omdat de AOC Raad niet meer bestaat, gaat groenonderwijs.nl verder in Groenpact. Nieuws rond het groene (v)mbo kan je ook blijven volgen via de mediakanalen van de scholen, de website voor VO-scholen met een groen profiel (vbgscholen.nl) en Groenpact.

Ook de websites hbogroen.nl en levenlanggroenonderwijs.nl houden op te bestaan. 

Vanaf 1 januari 2020 worden de nieuwsbrieven van Groenpact en vmbogroen.nl automatisch doorgezonden naar de abonnees van de nieuwsbrief van Groenonderwijs.nl. Wil je dit niet, dan kun je onderaan de nieuwsbrief van groenonderwijs.nl hiervoor afmelden, of een bericht sturen naar info@groenonderwijs.nl.

>> nu al aanmelden voor nieuwsbrief Groenpact

Over Groenpact
In Groenpact slaan bedrijfsleven, onderwijs en overheid de handen ineen om het groene kennis- en innovatiesysteem in Nederland verder te versterken. Alle groene onderwijsinstellingen (VBG-scholen en AOC's, maar ook de groene hbo-instellingen en Wageningen UR) zijn onderdeel van Groenpact. Groenpact heeft een eigen website en kun je volgen via diverse social mediakanalen (Facebook, LinkedIn en Twitter) en houdt haar achterban op de hoogte via een nieuwsbrief. 

 

 


Meer nieuws